Източник: lamqta.comОвен  Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл,

...
Източник: lamqta.comОвен  Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: lamqta.com

Овен 
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, въпреки че мъчно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е присъща забавеност, инертност и даже малко мързел, а това ще учудва близките и даже малко ще Ви нервира. По начало подобен вид държание не е особено за Вас. В сантименталната сфера ще пораждат проблеми, защото няма да можете да разберете своята „ половинка ”, нито пък да се досетите какво желае от Вас. За страдание интуицията нищо няма да Ви подскаже, по тази причина не жалете сили и разпитвайте. В противоположен случай мъчно ще се справите със обстановката. 

Телец

Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми. 
 

Близнаци

Днешният ден ще е добър, в случай че първоначално нищо не вършиме, а по-късно си отпочинете още малко.Преди всичко от това, което е признато да се назовава битови проблеми. Нека с работата у домада се занимава който желае, само че единствено е Вие! Иначе ще станете най-непоносимото мрънкало на света и домашните ви мощно ще съжаляват, че са Ви предиздвикали да извършите нещо.
 

Рак

Раците извънредно мъчително се отнасят към рецензиите по собствен адрес, изключително в случай че тя е от членовете на фамилията. Преди всичко просто Ви е изменило възприятието им за комизъм и по тази причина търсите (и намирате) противен подтекст в напълно безобидни смешки. Влюбените Раци ще получат куп удоволствия от общуването със своята „ половинка ”, а самотните ще получат късмет за забавно запознанство. Постарайте се да държите страстите си под надзор, защото съмненията на прочувствения декор могат да предизвикат гърмеж от нервност.
 

Лъв

Ако напоследък обичания човек не е в въодушевление, и Вие се досещате за повода, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че в случай че всичката работа е във въпроса, който към този момент сте решили, то е по-добре, да не повдигате тази тематика още веднъж. Сега сте сходни на магнит, тъй че не е допустимо да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в разногласието.
 

Дева

Вашата задача за през днешния ден е да планирате взаимния ви живот за месец напред. Да определите точната дата, от която Вашия обичан човек би трябвало да Ви обича още повече, е много мъчно, само че да решите по кое време дружно ще отидете на спектакъл, кино или галерия, е изцяло по силите ви. Само си запишете всичко, че другояче ще забравите.
 

Везни

За днешния ден звездите предлагат, да гледате дружно със своя обичан човек някакъв радостен, забавен и занимателен филм, който обезателно ще повдигне Вашето въодушевление и ще даде няколко забавни тематики за размисъл и диалози. Това неизбежно ще ви сближи оше повече.
 

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сюжет, и значително това ще е по този начин. Само че към обяд нещата ще се трансформират. Затова сутринта не си правете проекти, тъй като ще се наложи да забравите за тях. В същото време са прекомерно евентуални непредвидени събития в дома, фамилията или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже прекомерно сполучливо, в случай че се прави по строго избран проект. Даже и в този случай са евентуални непредвидени затруднения. 
 

Стрелец

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Козирог

Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек. 
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.
 

Риби

Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР